Legg gjerne igjen en kommentar !

Related Posts with Thumbnails

Om meg

Bildet mitt
Jeg er en 26 år gammel jente fra Helgeland som eier en jordflekk ved foten av et fjell. Vi har bodd her siden 2008. I fjøset har vi foreløpig seks høner, tre haner og to kaniner, men flere dyr ventes. Nå er det oppussing av hus som er hovedgeskjeften, og pågående prosjekt er å lage bad i andre etasje. Det blir et noe spesielt prosjekt, med tømmervegger og spesiallaget servantskap. Bilder fra hus og hage kommer!

Lykken er....

Sola i vinduskarmen....

mandag 6. september 2010

Tøybleiemamma!

Ja da var vi endelig igang. Etter fem måneder.... Har handlet en god del på nett av lommebleier, formsydde bleier, bleieinnlegg, boostere, nattbleier, ja alt mulig! Foreløpig virker dette som det fungerer bra hos oss. Vasker en maskin med bleier omtrent hver dag siden jeg ikke har så mye bleier enda, men venter flere i posten. Nå er neste prosjekt å bestille stoff og sy tøybleier selv. Skulle ikke være sååå vanskelig, og så har jeg så lyst å gi bort til mammaer som lurer på om dette er noe for dem.


Foreløpig elsker jeg å være tøybleiemamma :) (tror tøybleiepappa er ganske fornøyd han også)

www.bleieboden.no
www.tettinntil.no
www.nostebarn.no

4 kommentarer:

 1. Har du fått sydd deg noen bleier enda da? Her kom mine tre første kjøpbleier i posten i dag, og de er på tur i vask. Så i morgen blir det nok en tøybleieprøvestart. Har 8 bleier med dem jeg har kjøpt brukt da, så det holder vel til 1 1/2 dag kanskje? Har du mange bleier?

  SvarSlett
 2. Nei jeg har ikke fått sydd noen enda, mye på grunn av en midlertidig ny bruk av sybordet...(stellebord...mens badet pusses opp)..:-/ Hvilke bleier har du kjøpt deg? Jeg har faktisk ikke talt opp bleieparken min, men har vel rundt 6 Bum Genius, 6-7 Thirsties fab fitted, rundt 5 popolini og to DryBees Night samt en goood del innlegg og sperrelag i ull og PUL. Det holder egentlig greit, men jeg vasker hver dag..:)

  SvarSlett
 3. Har kjøpt Fuzzi Bunz lommebleie, Itti Bitti AIO og BumGenius AIO. Så har naturbaby.no opphørssalg, så nå venter jeg på 5 nye ittier. Bruker du formsydde både dag og natt? Har vurdert å kjøpe thirsties siden de er så billige nå. Men vet ikke helt. I utgangspunktet tenkte jeg formsydd bare på natt, men det vokser litt på meg dette med formsydd på dag... så vi får se. Spent på å se dine framtidige bleier når badet er ferdig oppussa :-)

  SvarSlett
 4. Jeg bruker DryBees lommebleier på natt jeg! Med P'tit Dessous inni, brettet dobbelt. Denne har fleece som sperrelag ytterst og puster jo dermed like godt som en formsydd bleie. Jeg fikk ikke helt til formsydd på natt jeg, men så var det det jeg prøvde helt i starten også, før jeg hadde lært meg noen grep. Det ble ofte lekkasjer, og fuktig nattdrakt, og det er jeg ikke helt fortrolig med :) Thirsties er greie, passformen er utrolig bra egentlig. Men de blir Våte med stor V. Men de tørker raskere enn popolini. På dagen veksler jeg mellom formsydde og lommebeleier, som regel sparer jeg de ferdigstappede lommebeleiene til mannen og så tar jeg på formsydd ;)

  SvarSlett