Legg gjerne igjen en kommentar !

Related Posts with Thumbnails

Om meg

Bildet mitt
Jeg er en 26 år gammel jente fra Helgeland som eier en jordflekk ved foten av et fjell. Vi har bodd her siden 2008. I fjøset har vi foreløpig seks høner, tre haner og to kaniner, men flere dyr ventes. Nå er det oppussing av hus som er hovedgeskjeften, og pågående prosjekt er å lage bad i andre etasje. Det blir et noe spesielt prosjekt, med tømmervegger og spesiallaget servantskap. Bilder fra hus og hage kommer!

Lykken er....

Sola i vinduskarmen....

fredag 21. mai 2010

Tegn på sommer!



Nå er det en god stund siden jeg har oppdatert bloggen min. Det har nok mye å gjøre med at jeg ble mamma 21. mars. En noe dramatisk slutt på svangerskapet, men alt gikk veldig bra. Mammarollen er fantastisk, og jeg skjønner nå plutselig hvorfor mamma alltid var så nøye med å kle på meg litt for mye klær. På bildet er det full bleieskift på gang, og som bunaden og slipset avslører, det er tatt på 17. mai.



På gården er det begynt å likne på sommer. Tulipanløkene jeg satte i fjor har jammen overlevd vinteren - i alle fall fire stykker.. Mine fem høner og tre haner nyter livet, og får trippe løs rundt om på tunet som de vil nå, og gjett om den tørre sanden under garasjen er blitt et favorittbadested. Er nok mye støv og smuss i fjærdrakten som er deilig å få ut kan jeg tenke meg. Ellers er fortsatt badet et oppussingsprosjekt, men har kommet en god del lengre. Det blir veldig flott tror jeg! Ellers skal et geitgjerde opp før de to geiterne kommer, kaninene skal ut i sommerboliger og kjøkkenhagen skal fikses. Det mangler ikke på prosjekter... Skal bli fint å få blogget litt mer også, og tatt en runde på andres blogger også!



Bare jeg finner laderen til kameraet snart, så jeg får tatt ordentlige bilder...hrmf!