Legg gjerne igjen en kommentar !

Related Posts with Thumbnails

Om meg

Bildet mitt
Jeg er en 26 år gammel jente fra Helgeland som eier en jordflekk ved foten av et fjell. Vi har bodd her siden 2008. I fjøset har vi foreløpig seks høner, tre haner og to kaniner, men flere dyr ventes. Nå er det oppussing av hus som er hovedgeskjeften, og pågående prosjekt er å lage bad i andre etasje. Det blir et noe spesielt prosjekt, med tømmervegger og spesiallaget servantskap. Bilder fra hus og hage kommer!

Lykken er....

Sola i vinduskarmen....

fredag 26. februar 2010

Adopter en gammel tredør!

Gamle tredører med "speil" har sjel. De kan brukes som innerdører i de fleste interiører, både minimalistiske og de mer nostalgiske, men de kan også settes inn i en helt ny funksjon, som sengegavl eller som bordplate på spisebord. Det er mange muligheter. Hvis du ønsker deg en slik gammel tredør så vet jeg om flere som ligger i en garasje, der eieren har byttet ut alle med nye folierte dører... Hun vil gjerne bli kvitt dem, og vil ingen ha dem vet jeg jammen ikke hva som skjer... *grøss* Jeg har bare slike dører hjemme, elsker dem! Vil DU ha en gammel tredør med speil?

torsdag 18. februar 2010

Vi har noe å ta fatt på!


Men vi er ved godt mot! Dette er altså "badet" som skal være ferdig til baby kommer. Om en og en halv mnd... Men, en ting er jeg sikker på, det blir et spesielt og koselig bad, med et servantskap oldefaren til Petter har laget en gang for nesten 100 år siden, tømmervegger og utsikt mot stjernene fra badekaret. Gleder meg både til å få badet ferdig og å få toalett og badekar ut fra stua..;-)

lørdag 13. februar 2010

Sydd voksipose til huleboeren vår!




Fant oppskrift på Babyverden, og bestemte meg for å prøve meg. Ble litt knoting, men kom i mål til slutt! Det verste var å sy den dyna som jeg bruker som fôr inni.. Cordfløyel utenpå, og ullfilt inni, jeg bestilte fra Stoff & Stil på nett.


torsdag 11. februar 2010

Kjellerfunn og en ny lampe!




Livet er hærlig når man er nedi kjelleren hos en 92 år gammel dame og man finner et flott fruktfat i en krok! Fatet synes jeg passet perfekt sammen med lysestaken jeg har fått hos mormor, og jammen ble ikke lampen (House Doctor) med stoffledning fin sammen med dem! Stoffledninger SKAL synes, men min elektrikerpappa synes jeg er rar som ikke vil bytte den ut med en plastledning i hvit... Nei takk ;-) Men nå skal det sies at vi ikke har listet ferdig i dette hjørnet, så ikke se så godt etter...

tirsdag 9. februar 2010

Gammel strikkeoppskrift på bamse!


Fant en strikkeoppskrift i et Allers fra 1939. Verdt å prøve? Får se om jeg tør gå i gang, jeg er jo ikke noen erfaren strikker.. Men den var jo så søt.. Kanskje du vil prøve??